Dainavos žodis

Kviečia keliauti „Pramogų takais“

Aktyvų gyvenimą mėgstanti Bunevičių šeima siūlo ir kitiems pramogauti aktyviai, patiriant naujų įspūdžių. (Asmeninio albumo nuotr.)

Verslą žmonės kuria vedini skirtingų siekių. Agnės ir Jono Bunevičių, įkūrusių šeimos verslą „Pramogų takais“, siekis – parodyti, kad laisvalaikis bei šventės gali būti aktyvios, nuotaikingos, suartinančios draugus, šeimas, vaikus ir suaugusiuosius.

„Esame aktyvi šeima, todėl visada ieškojome pramogų sau ir svečiams, kad įdomiai ir linksmai atšvęstume įvairias šventes, kad būtų smagu ir linksma tiek vaikams, tiek suaugusiems“, – sakė Alytaus rajone, Karvelininkų kaime, gyvenanti A. Bunevičienė.

Anot moters, mintis nuomoti kubilus ir didelius žaislus kilo besižvalgant internetinėje erdvėje. „Pagalvojau, kodėl mes negalime imtis šios veiklos. Pirmiausia išbandysime patys, tada pasiūlysime ir kitiems. Nuomosime ir kubilus, ir žaidimus, juk viskas labai tinka, o į šventes įtraukus ir tokias pramogas, draugų ir giminių susitikimai įgaus naujų atspalvių“, – apie pirmuosius žingsnius idėjos link kalbėjo A. Bunevičienė.

Teikti tokias paslaugas Bunevičius viliojo ir tai, kad nei Alytuje, nei aplink jį tokios paslaugos dar nėra labai išpopuliarintos, nors didžiuosiuose Lietuvos miestuose jos vis labiau populiarėja.

Verslininkė džiaugiasi, kad jų vaikai – dukra Emilija, kuriai greitai sueis devyneri, ir dešimtmetis sūnus Lukas – buvo labai aktyvūs tokios veiklos iniciatoriai. „Mums ir ko gero daugeliui tėvų labai svarbu, jog žaidimai sujungtų ir vaikus, ir suaugusius, kad įsitraukę į juos, vaikai, pamiršę mobiliuosius telefonus, išmoktų vertinti gyvą bendravimą ir jo teikiamus džiaugsmus“, – akcentavo A. Bunevičienė.

Kai verslo idėja buvo išgryninta, sutuoktiniams teko gerokai paplušėti, kol surado žaislų gamintoją. „Iš kelių atsirinkome vieną, kuris sutiko už normalią kainą pagaminti aukštos kokybės žaislus pagal mūsų individualius užsakymus, pasiūlydamas ir savus variantus. Prabėgus mėnesiui po užsakymo, jau džiaugiamės puikiais žaislų rinkiniais“, – pasakojo moteris.

Šiandien „Pramogų takais“ ir mažiems, ir dideliems gali pasiūlyti 8 žaidimus: „Kukurūzų futbolas“, „Kopėtėlių golfas“, „Žiedynės“, „Korys“, „Kaladėlių bokštas“, su užduotimis „Domino“, „4 eilėje“, „Horizontalus labirintas“, plius didelius muilo burbulus ir „La SPA“ kubilus.

Dažniausiai vieno žaidimo pramogautojai neužsisako, tad Bunevičiai yra parengę kelis rinkinius –nuo trijų ik septynių žaidimų pagal pasirinktą tematiką ir pomėgius, tinkančius krikštynoms, vestuvėms, gimtadieniams, mergvakariams, įmonių vakarėliams ar šiaip smagiam laiko praleidimui draugų kompanijoje. Žaidimus galima žaisti ir komandomis, ir vienas prieš vieną. Šeimininkai žaidimų rinkinius gali sukomplektuoti ir pagal užsakovų pageidavimus.

Iš kokybiškų medžiagų pagaminti žaislai atlieka ne tik žaidimo funkciją, bet ir estetinę, puošia aplinką. „Net didžiausi skeptikai, stebėdami žaidžiančius, nejučia patys įsitraukia į žaidimus ir džiaugiasi patirtais įspūdžiais“, – pastebėjimais pasidalijo A. Bunevičienė.

Artimiausiuose Bunevičių verslo planuose, atsižvelgus į užsakovų pageidavimus, pasiūlyti žaidimus, kuriuos, atvėsus orams, būtų galima žaisti ir patalpose.

Kaip kam patogiau, klientai žaidimus gali pasiimti patys iš namų. Į Alytų žaidimus Bunevičiai atveža nemokamai, o jei reikia toliau pavėžėti, atsižvelgdami į kiekvieną konkretų atvejį, taiko lanksčią kainą.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: