Dainavos žodis

Simniškis Arūnas Narauskas ir vėl išskrido į Norvegiją braškiauti

Simniškis Arūnas Narauskas, Alytaus rajono specialiosios mokyklos mokytojas ir teatro studijos „Runa“ režisierius, aštuntą vasarą iš eilės išvyko dirbti į užsienį.

Vieną dieną ant scenos, kitą – krautis lagamino. Po Joninių renginio Simne, kurį vedė simniškis Arūnas Narauskas, Alytaus rajono specialiosios mokyklos mokytojas ir teatro studijos „Runa“ režisierius, aštuntą vasarą iš eilės išvyko dirbti į užsienį.

Šį, kaip ir praėjusius kartus (išskyrus vieną vasarą, kurią darbavosi Vokietijoje), braškes skins, ir kitus, po ranka pakliuvusius, darbus dirbs Norvegijoje.

Tradiciškai į žinomo simniškio išlydėtuves jo nedideliame bute Simne susirinko artimiausi šeimos nariai, draugai, bendražygiai, kad pakeltų taurę už sėkmingą kelionę ir padėtų susikrauti reikalingiausius daiktus bei vaišes. Skrendant pigiomis avialinijomis, bagažo svoris yra labai svarbus. Jis turi tilpti į nustatytus parametrus, kad nereikėtų papildomai susimokėti. Arūnui teko ne kartą perkrauti lagamino turinį apsvarstant, ar tikrai reikia tiek daiktų ir maisto. Bet būtiniausius – duoną, grikius, lašinukus – sutalpino.

Niekada nestokojantis geros nuotaikos, Arūnas džiaugiasi galimybe ir vėl gerą mėnesį „pailsėti kitaip“, o sugrįžęs rugpjūčio pradžioje leisis į didžiąją kelionę po Ameriką.

„Sveika, Norvegija, skrydis puikus, oras nuostabus, viskas pagal planą!“ – savo feisbuko paskyroje vakar paskelbė A. Narauskas. „Labai nepersistenk, vis tiek visų darbų nenudirbsi. Pasilik ir sau laiko pailsėti. Bonifacijaus atostogos!“, – komentaruose rašė komentatoriai.

Arūnai, mes linkime keliauti ir džiaugtis gyvenimu, skleisti teigiamas emocijas ir gražų požiūrį į kasdienybę.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: