Dainavos žodis

NAUJI VEIDAI: Nelijos Urbės debiutinio romano „Melo šydas“ sutiktuvės

Auksaspalvį rudenį Alytaus Jurgio Kunčino viešojoje bibliotekoje pradėsime debiutuojančios rašytojos, alytiškės Nelijos Urbės romano „Melo šydas“ pristatymu. Į jaukų pasibuvimą autorė kviečia rugsėjo 6 d. 16 val. bibliotekos renginių salėje.

Autorė apie save:

„Esu debiutuojanti autorė Nelija Urbė. Studijuoju lietuvių kalbos pedagogiką Vytauto Didžiojo universitete. Rašymas mane lydėjo nuo vaikystės. Pradėjau nuo dainų tekstų, nes maniau, kad siesiu savo gyvenimą su muzika, bet nutiko kitaip. Kiek vėliau atradau prozą. Supratau, kad ji turi įvairiausių veidų ir galimybės plačios. Tikriausiai labiausiai nemėgstu rėmų, todėl neapsistoju ties vienu istorijos šablonu, vienu žanru. Stengiuosi išbandyti vis naujus“, – taip prisistato romano autorė Nelija Urbė.

Apie knygą:

„Melo šydas“ – tai meilės romanas, kuris skaitytojus nukelia į lietuvišką kaimą. Čia jūsų laukia ne tik graži meilės istorija, bet ir įtampa, gyvenimo realijos. Akylesnis skaitytojas kūrinį atras ir rimtesnių temų tokių, kaip tėvų įtaka tolimesniam vaikų gyvenimui, nusikalstamumas, žalingi santykiai.

Kviečiame drauge pasitikti rudenį ir palaikyti kraštietę jos kūrybos kelyje!

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: