Dainavos žodis

Vasara su sportu 2024 Simne

Rugpjūčio 12–23 d. Simno gimnazijos stadione jau 21 kartą vyko projekto „Linksmosios vasaros futbolo mokyklos“ stovykla, kurioje dalyvavo 44 vaikai ir jaunuoliai ne tik iš Simno, bet ir pas senelius atostogaujantys anūkai iš įvairių Lietuvos miestų bei užsienio.

Stovyklos dalyviai 10 dienų linksmai leido laiką, žaidė futbolą, dalyvavo įvairiuose konkursuose. Nugalėtojai buvo apdovanoti dovanėlėmis ir saldumynais.

Pasibaigus pirmajai stovyklos savaitei buvo surengtas šeimas vienijantis turnyras „Aš, tėtis ir draugas“. Septynios komandos varžėsi tarpusavyje. Nugalėjo „Krekerių“ komanda iš Alytaus, antri – „Madridas“, treti – FK „Simnas“. Dar rungtyniavo „Revolveriai”, „Agurkėliai“, „Messi“ ir „Startas“. Specialiais prizais apdovanotos turnyre rungtyniavusios moterys.

Kiekvieną dieną vaikai buvo vaišinami gaiviaisiais gėrimais ir saldumynais. Stovyklos uždarymo dieną vyko „Stovyklos žvaigždės“ turnyras. Nugalėjo Pijus Cibulskas, antra vieta atiteko Rokui Jasevičiui, trečias – Danielius Ališauskas.

Stovyklos dalyviai, tėvai ir seneliai dėkoja Alytaus r. savivaldybei už skirtas lėšas Simno gimnazijos parengtam projektui „Vasara su sportu 2024“. Stovyklą rėmė AAFF ir FK „Simnas“.

Stovykla yra dalis NVŠ programos „Vaikų užimtumas futbolo pagalba“. Projekto tikslas – sudaryti sąlygas vaikams ir paaugliams turiningai praleisti laisvalaikį vasaros atostogų metu, tenkinti įvairiapusio lavinimosi, saviraiškos poreikius bendraujant, sportuojant, kuriant ir užsiimant kita pozityviai aktyvia veikla.

Projekto vykdytojas Juozas Bagdanavičius

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: