Dainavos žodis

Gyventojai galės patogiau susiplanuoti kelionę iš anksto stops.lt programėlėje

Nuo šiol ir Alytaus rajono gyventai kelionę susiplanuos greičiau: detalūs priemiestinių autobuso maršrutų tvarkaraščiai su išvykimo iš konkrečių stotelių laikais internete!

Gyventojai galės patogiau susiplanuoti kelionę iš anksto, pasižiūrėti autobuso maršrutą, kokiose stotelėse sustoja autobusas bei kokiu metu išvyksta. Visa informacija nuo šiol pateikiama žemėlapyje.

  1. Norėdami planuoti savo kelionę, eikite į stops.lt/alytausrajonas
  1. Iš autobusų maršrutų sąrašo pasirinkus konkretų maršrutą, matomi maršruto išvykimo laikai, važiavimo trasa ir maršruto stotelės žemėlapyje:

Patogiau susiplanuoti kelionę iš konkrečios autobuso stotelės. Tam tik reikia aktyvuoti skiltį „Greičiausio maršruto planavimas“, pasirinkti išvykimo stotelę, pvz. „Alytaus AS“, ir kur norima vykti, pvz. „Simnas“, vykimo (atvykimo ar išvykimo laiką) bei datą, ir keleiviui parodomi visi galimi išvykimo laikų variantai:

Papildoma informacija dėl atskirų priemiestinių autobusų maršrutų išvykimo laikų su paaiškinimais keleiviams pateikiama ir Alytaus rajono savivaldybės administracijos tinklapyje, skiltyje „Vietinio susisiekimo transportas“, kur yra galimybė parsisiųsti visą konkretaus autobuso maršruto tvarkaraštį.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: