Dainavos žodis

Į COM•MOON•A – ir iš Vilniaus, ir iš Kauno

(Iš)gyventi naktį Alytaus miesto teatre! Skamba įdomiai? Kviečiame tave – atvažiuok iš Kauno, Vilniaus ir net iš Klaipėdos. Teatrinių įvykių naktis COM•MOON•A – partizaninė opozicija klasikiniam teatrui: kritiška, provokatyvi, progresyvi, solidari, draugiška, dekadentiška…. kupina naujų potyrių „alkanai“, smalsiai ir potyrių ištroškusiai publikai. Daugiau nei 20 renginių per vieną naktį!

„Kasmet čia sugrįžtu, nes tai – ne tik nauji potyriai, bet ir geras užtaisas prieš rudeniškas slogias nuotaikas. Visą naktį mėgaujuosi spektakliais, performansais, filmais, koncertais. Ir viskas po vienu stogu“, – belaukdama renginio emocijomis dalijasi Alytaus teatro mylėtoja Eglė.

Kultūrinių lunatikų šventės naktiniame repertuare šiemet jūsų laukia provokatyvūs spektakliai iš Graikijos, Rumunijos, Egipto, Norvegijos. „Tai spektakliai, kurie nepaliks abejingų, tai vienintelė galimybė pamatyti šiuos mūsų teatro svečius Lietuvoje“, – kviečia teatro direktorė Inesa Pilvelytė.

Jūsų dėmesio lauks ir lietuviškoji COM•MOON•A dalis: Alinos Orlovos koncertas, MMLab „Welcome inside“, No Shoes „Avinai“, Nuepiko „Tai ne Romeo ir Džuljeta“, M. Čepulio fotoklajonės, D. Ulvydo virtualios realybės filmas – patirtis „Tai Lietuva“, Mariaus Pinigio judesio, M. Grauželės geštalto teatro dirbtuvės, DJ Arminas ir dar daug kitų.

Nemieganti ir veržli COM•MOON•A pamaitins išalkusias sielas, o kūną ankstyvą rytą sustiprins „kritiko kiaušinienė“. Ir tai dar ne viskas!

Nuo rūsio iki rūbinės, nuo mažosios iki didžiosios salės, nuo galerijos iki kavinės… naktinėsime visame Alytaus miesto teatre. Ten, kur net nepagalvotum, kad gali virti naktinis teatro gyvenimas, kitoks – šelmiškas, garsus, trankus, įtraukiantis, neleidžiantis nė minutei sudėti akių!

Lapkričio 9 d. nuo 18 iki 6 val. ryto Jūsų laukia naktis teatre!

Bilietai čia: https://kakava.lt/renginys/teatriniu-ivykiu-naktis-com-moon-a/8747/16352

Tu privalai išgyventi COM•MOON•A naktį – tai alternatyva tradiciniam teatrui, čia „veža“ naujos patirtys, neišdildomi įspūdžiai, puikūs renginiai po vienu stogu visą naktį ir svarbiausia – gera atmosfera!

Festivalį finansuoja Lietuvos kultūros taryba (www.ltkt.lt)

Festivalio generalinis rėmėjas: AB „Kauno grūdai“, MV GROUP production – Alitos gamykla

Pagrindiniai rėmėjai: Volfas Engelman Nealkoholis, UAB „Tringala“.

Strateginis teatro rėmėjas: Vita Baltic International

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: