Dainavos žodis

Punioje – daugiau saugumo ir patogumo

Rugsėjo planuose – dar daugiau kelių asfaltavimo darbų Punios seniūnijoje.

Punios seniūnijoje vaizdai gerokai keičiasi – dalį žvyro dangos keliuose keičia asfaltas, užtaisytos duobės ir sutvarkyti kelkraščiai eisme suteikia daugiau saugumo jausmo, kapinėse taip pat vyksta pokyčiai. Pabaigus šiems metams suplanuotus darbus, gyventojai džiaugsis geresne gyvenimo kokybe.

„Labai geras jausmas apima matant, kad suplanuoti darbai vyksta, seniūnija gražėja, tvarkosi: kapinės, keliai, pėsčiųjų ir dviračių takai. Pokyčiai buvo seniai reikalingi, tad džiaugiuosi, kad nors ir mažais žingsneliais, bet akivaizdu – viskas tik geryn“, – besilankydama Punios seniūnijoje kalbėjo Alytaus rajono merė Rasa Vitkauskienė.

Punios kapinėse jau įrengtas pėsčiųjų takas ir laiptai. Šiuo metu vis dar tvarkoma kapinių aplinka. Artimųjų kapus aplankyti atvykstančių gyventojų patogumui čia bus įrengta ir vandens kolonėlė.

Jau išasfaltuotas tarp Šilo ir Punelės gatvių esantis apie 200 m ilgio skersgatvis. Taip pat išasfaltuotas kelio ruožas Vaisodžiai–Gemaitiškės.

Kelyje Vaidaugai–Jurkionys–Alytus, Punios gatvėje, buvo sutvarkyti kelkraščiai – atstatyta jų danga.

Kelio ruožuose link Žagarių ir Medukštos sodų sutvarkytos duobės.

Rugsėjo planuose – kelio Punia–Mišiškės asfaltavimas. Su gyventojų 30 proc. finansiniu prisidėjimu bus išasfaltuota daugiau kaip 300 m kelio atkarpa. Taip pat numatytas ir Strielčių kelio asfaltavimas bei dviračių ir pėsčiųjų tako įrengimas. Jau pradėtos rangos darbų pirkimo procedūros.

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: