Dainavos žodis

Dingo žmogus Burakavo kaime: Policija ir gaisrininkai vykdo intensyvią paiešką

Lazdijų rajone, Šventežerio seniūnijoje esančiame Burakavo kaime kilo nerimo bangos po to, kai brolis pranešė apie savo artimojo dingimą. Policija gavo pranešimą apie tai, kad 60 metų dar neturintis vyras A. S. dingo be žinios, o artimieji, ypač brolis, neramiai laukia naujienų.

Policija nedelsdama pradėjo paieškas ir į pagalbą pasikvietė gaisrininkus, kurie turi specializuotą įrangą ir patirties atliekant paieškas vandens telkiniuose. Gaisrininkų komanda, naudojanti šiuolaikines nardymo ir paieškos technologijas, pradėjo intensyvius paieškos darbus šalia namų esančiame prūde, kurio gylis kelia nerimą. „Mes dedame visas pastangas, kad surastume dingusį žmogų. Mūsų komanda dirba kartu su policija, kad kuo greičiau ir efektyviau atliktume paieškas“, – sakė gaisrininkų komandos atstovas. Paieškos operacija prasidėjo šiandien ryte, apie 9.30 val. ir yra stebima vietinės bendruomenės, kuri su nerimu laukia naujienų apie dingusį žmogų.

Policija prašo visų, kurie galėtų turėti informacijos apie dingusį asmenį, susisiekti su jais. Kiekviena smulkmena gali būti svarbi, todėl bet kokia informacija bus vertinama. Paieškos operacija tęsiasi, o bendruomenė vienijasi maldose ir vilties jausmu, kad netrukus bus rasta dingusio žmogaus pėdsakų. Toliau sekame situaciją ir tikimės, kad greitai sulauksime gerų žinių.

PAPILDYTA

Kaip nurodo Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, vyro (gim. 1965 m.) kūną ugniagesiai rado Lazdijų rajone, Burakavo kaime, netoli jo namų esančiame vandens telkinyje.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: