Dainavos žodis

„Nesustok, kai sunku“: popietė su Aurima Diliene bei Jūrate Fokiene

Alytaus Jurgio Kunčino viešoji biblioteka kviečia miestelėnus į turiningą šeštadienio popietę su net dvejomis ypatingomis viešniomis: Aurima Diliene ir Loreta Fokiene. Spalio 19 d. 14 val. bibliotekos renginių salėje (Seirijų g. 2) jos pristatys savo knygas bei pakvies jaukiam gyvenimiškam pokalbiui.

Apie autores ir jų kūrybą:

AURIMA DILIENĖ – šešių knygų autorė, gydytoja psichoterapeutė, šeimų konsultantė, lektorė, vaikų ir paauglių psichiatrė, sukaupusi virš dvidešimties metų profesinę patirtį, šiuo metu su šeima gyvena ir dirba Prancūzijoje. Kartu su vyru Vaidotu augina septynis įvairaus amžiaus vaikus ir yra santuokoje jau daugiau kaip trisdešimt metų.

Konsultuoja visame pasaulyje gyvenančius lietuvius nuotoliniu būdu („Skype“, „Messenger“ ir kt.). Skaito paskaitas ir veda seminarus apie santykius pedagogams Lietuvoje, taip pat lietuvių bendruomenėse ne tik Europoje bet ir Jungtinėse Valstijose. Toliau švietėjiškais tikslais keliauja po pasaulį. Rašo ir dalinasi straipsniais tinklapyje www.aurimadiliene.com. Yra išleidusi šešias knygas: „Laiškai iš Bordo“, „Šeima komandinis žaidimas“, „Privati praktika. Psichoterapeutės užrašai“, „Gyvenimas su vaikais“, „Blogai yra Gerai“ ir „Emocijos bei ką su jomis daryti“.

LORETA FOKIENĖ – tekstų rašytoja (sąmoningumo, dvasinių paieškų temos), lektorė, įvairių vidinio augimo projektų autorė, penkių vaikų mama. Apsigynusi informatikos magistro laipsnį nemažai metų dirbo programuotoja, IT projektų vadove, tekstų vertėja, redaktore. Tekstus kuria nuo pradinių klasių, tačiau viešai dalintis pradėjo prieš gerą dešimtmetį. Savo kūrybą ir mintis skelbia socialiniuose tinkluose. Praėjusių metų pabaigoje išleido savo pirmąją knygą „GYVENK. Širdį šildančios istorijos“. Šiuo metu rašo jau antrą knygą. 

Renginys NEMOKAMAS ir atviras VISIEMS! Maloniai kviečiame ateiti!

Bus galima įsigyti ir knygų!

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: